IMG_3076

Omatoiminen harjoittelu

Kutjulan Omasali

Kutjulan sali on avoinna omatoimiseen harjoitteluun itsepalveluperiaatteella

klo 6-22 ohjattujen tuntien ulkopuolella. Harjoitteluoikeuden lunastaneet pääsevät sisään puhelimeen asennettavalla Ovaa-aplikaatiolla.

Haluamme taata asiakkaillemme harjoittelurauhan ja välttää ruuhkat, joten salille myydään vain rajallinen määrä asiakkuuksia. Omatoiminen harjoittelu on liitettävissä Kutjulan ryhmätreenien sarjakortteihin ja Honkavoiman valmennuspaketteihin.  “Joudut” varaamaan oman harjoitteluaikasi varausjärjestelmästämme, jotta treeniaikaasi ei kuluisi jonottamiseen.

Harjoittelurauha ja keskittyminen on meille sydämenasia. Saliimme on asennettu laadukas äänentoisto ja musiikkilupamme ovat kunnossa, joten voit toistaa musiikkia puhelimestasi harjoittelusi aikana, jos olet yksin salilla. Jos salilla on lisäksesi muita, voit kuunnella musiikkia vain kuulokkeilla.

Salin varusteet on rakennettu takaamaan monipuoliset harjoittelumahdollisuudet. Kalusto koostuu pääosin Eleiko laadukkaista levypainoista ja tangoista, myös IPF hyväksytyt voimanostopainot ja tanko löytyy. Penkkitreenit voit tehdä säädettävällä kisapenkenkillä tai räkeissä irtopenkeillä, tankopaikkoja on räkissä yhteensä kolme joten jokainen saa oman paikkansa. Monitoimitaljan, boxien, käsipainojen,  kahvakuulien ja kuntopallojen avulla saat tehtyä harjoittelusta monipuolisen ja tehokkaan. Uutena salilla on kesällä hankittu GHD (glute ham developer), reisien ja pakaroiden treenaamiseen suunniteltu erikoispenkki.

Omaa treeniä voit lämmitellä tai treenin jälkeen huoltaa kehoa omassa rauhallisessa tilassa. Spinningpyörät, nyrkkeilysäkki, matot, rullat, pallot ym. kuuluu tämän tilan varusteisiin.

Omasalin käyttöoikeudet ja hinnat löytyy hinnasto sivulta.

Kun haluat tutustua tiloihin niin tule käymään ryhmätreenien aikana tai laita meiliä info@kutjula.fi niin sovitaan tutustumisaika.

Call Now Button

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.  Lue lisää