.

Alla aikataulu toukokuun loppuun jolloin astuu voimaa kesän aikataulu millä mennään 1.7 saakka. Heinäkuun olemme lomalle ja elokuussa startataan sitten uudella aikataululla.

Varausjärjestelmästä näet aikataulut reaaliajassa ja pääset samalla varaamaan paikkasi tunneille.

  • Liity Kutjulan WhatsApp ryhmään tai seuraa meitä Facebookissa niin saa tiedon ensimmäisenä.

Varaamme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Maanantai Tiistai Torstai Perjantai Sunnuntai
16.30 Kutjulan Palo 60 (60 min) 9.00 Bailamama® 2Bady (45 min)
17.30 Bailamama® 4Venus (60 min) 17.30 Kutjulan Palo 60 (60 min) 17.30 BODYCOMBAT® (60 min) 16.45 Kutjulan Miesryhmä (60 min)
18.30 BODYCOMBAT® (60 min) 18.40 BODYBALANCE®  (60 min) 18.40 Kutjulan Kuntopiiri 2.1  (60 min)* 18.00 Kutjulan Reisi-Vatsa-Pakara (45 min)
18.50 Kutjulan Huolto (45 min)

ELÄMYSLIIKUNTAA VAI LIIKUNTAELÄMYKSIÄ?

Haluatko liikkua tehokkaasti ja turvallisesti lähellä kotiasi, mutta et tahdo maksaa turhasta? Kokeile Kutjulaa. Meillä on ammattitaitoa, laadukkaat liikuntatuotteet ja kotoisa sali. Tutustu tuntivalikoimaan, rekisteröidy varausjärjestelmään, varaa tuntisi ja tule liikkumaan.

Yhdistelmätunnit

Muista myös 30 minuutin yhdistelmätunnit, voit siis yhdistää kaksi 30 minuutin tuntia yhteen kertaveloitukseen.

Hinnoittelu

Hinnoittelussa ajattelimme kokeilla jotain ihan uutta. Voit maksaa tuntisi kertamaksulla 7 €. Voimme laskuttaa käyntisi myös jälkikäteen kalenterikuukausittain, jos laskutettavia tunteja tulee kuukaudessa yli 10, hinta putoaa 6,5 €/jumppa.

Edullinen tapa liikkua on hankkia etukäteen 10xkortti (60 €), joka on voimassa 6 kk ostopäivästä. Jos ahkeroit yli 10 jumppaa kalenterikuukauden aikana, loput ovat sinulle maksuttomia, kortti on henkilökohtainen.

Aktiiviliikkujalle vaihtoehtona myös kuukausikortti (40 €), joka on yhden kuukauden voimassa hankintapäivästä ja sillä voi osallistua kaikkiin Kutjulan jumppiin, lukuunottamatta Nia-tanssia, joka maksetaan suoraan tunnin ohjaajalle. Kutjulan Kuukausikortti on henkilökohtainen emmekä myönnä sille käyttöajan pidennyksiä tai siirtoja toiselle käyttäjälle.

Uutena aktiiviliikkujan vaihtoehtona myös neljän kuukauden Kutjula-kortti (140 €, kuukausihinnaksi tulee 35 €/kk), joka on voimassa neljä kuukautta hankintapäivästä ja sillä voi osallistua kaikkiin Kutjulan jumppiin, lukuunottamatta Nia-tanssia, joka maksetaan suoraan tunnin ohjaajalle. Neljän kuukauden Kutjula-kortti sisältää lisäksi kaksi Inbody kehonkoostumusmittausta kortin voimassaoloaikana. Neljän kuukauden paketin voi maksaa kerralla tai kuukausittain, maksutavasta sovitaan kortin hankinnan yhteydessä. Neljän kuukauden Kutjula-kortti on henkilökohtainen emmekä myönnä sille käyttöajan pidennyksiä, pois lukien Kutjulan lomat, mikäli niitä osuus kortin voimassaoloajalle, korttia ei voi myöskään siirtää toiselle käyttäjälle.

Kutjulan takuu: kun ostat kuukausikorttia, sinulla on aina nähtävillä aikataulu seuraavaksi 30 päiväksi. Jos korttisi voimassaoloaikana tulee meistä johtuva yli 3 vrk peruutus, esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi, pidennämme korttisi voimassaoloaikaa vastaavasti. Meille ryhmäliikunta on ykkösprioriteetti, tunteja perutaan vain katastrofin sattuessa. Jos katastrofi sattuu, ilmoitamme siitä välittömästi tunnille ilmoittauneille tekstiviestillä.

Maksuvälineinä käyvät käteisen ja yleisimpien korttien lisäksi Smartum-setelit, e-Passi, Tyky-setelit, TicketDuo sekä EazyBreak. Tunnit ja kortit voit myös laskulla ilman laskutuslisää.

Tunnit ovat varattavissa kuukauden etukäteen. Varausjärjestelmä sulkeutuu sekä varausten että peruutusten osalta tuntia ennen tunnin alkua. Perumattomista varauksista laskutamme tunnin hinnan. Varaaminen ja peruminen vaativat sinulta hieman vaivannäköä, mutta voisitko ajatella varaavasi hetken aikaa itseäsi ja hyvinvointiasi varten, samalla varmistat myös, etteivät arjen haasteet aja oman aikasi yli. Voit tulla tunnille myös varaamatta, jos tilaa on.

Ryhmäliikuntatarjonta

Les Mills BODYBALANCE®

Les Mills on uusiseelantilainen ryhmäliikuntaohjelmistoja tuottava yritys. Moniammatillinen tiimi on hionut tunnit täydellisesti musiikkiin sopiviksi turvallisiksi kokonaisuuksi. Les Mills-tunnilla tiedät aina mitä saat, tunti on samanlainen, osallistuit siihen missä päin maailmaa tahansa. Ohjelmat vaihtuvat kolmen kuukauden välein, mutta voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa. BODYBALANCE® -tuntien liikkeitä ja kuormittavuutta on helppo muokata omiin tarpeisiin sopivaksi.

BODYBALANCE® on yhdistelmä joogaa, tai chitä ja pilatesta. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi kokemusta entuudestaan yhdestäkään näistä lajeista, BODYBALANCE® on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa. Tunnilla kehität liikkuvuutta, tasapainoa ja keskivartalon voimaa. Samalla syvennät hengitystäsi ja tehostat keskittymistäsi. BODYBALANCE® tunnilla keskityt uuteen päivään tai puhallat pois menneen päivän murheet.  ( 55 min)

Les Mills BODYCOMBAT®

LesMills BODYCOMBAT® on yhdistelmä eri kamppailulajeja ja sytyttävää musiikkia. Tunnilla taistelet kuviteltua vastustajaa vastaan ja lisäät niska-hartiaseudun hyvinvointia, kehität nopeuttasi ja liikkuvuuttasi sekä parannat aerobista kuntoasi. Arkihuolesi kaikki heitä! ( 55 min)

BAILAMAMA® 4 VENUS

Bailamama® on kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunnista 35% on hikeä ja hauskoja mooveja, 40 % tehotereeniä lantionpohjalihaksille ja 25 % rentoutusta ja hyvää oloa. Toki poltat tunnilla rasvaa ja kiinteytät reisien, pakaroiden ja käsivarsien lihaksia, mutta samalla saat supertreenin naisen tärkeimmälle lihasryhmälle, lantionpohjalihaksille. Bailamama® on suomalainen vientituote ja se valittiin vuoden 2014 liikuntatuotteeksi. (55 min)

Kutjulan Reisi-Vatsa-Pakara

Jokanaisen perusjumppaa, mutta ei tusinatoteutuksella. Tällä tunnilla jokainen on tähti. Riemukasta ja hikistä hauskanpitoa sekä tehokkaita ja turvallisia lihaskuntoliikkeitä oman kehon painolla. Tunti päättyy lyhyeen venyttelyosuuteen. Uskallatko mukaan? (45 min)

Kutjulan Huolto

Kutjulan kehonhuoltotunti. Rullaa, vahvista, venytä ja hengitä. Kehonhuolto sopii, vaikka sinulla olisikin rajoitteita liikkumisessasi. Tällä tunnilla ei soi musiikki, vaan liikkeet tehdään hengityksen tahdissa, juuri niin hitaasti tai nopeasti kuin sinulle kulloinkin sopii. Tunnilla käytetään blackroll-rullia haastamaan tasapainoa ja parantamaan kudosten aineenvaihduntaa( 45 min)

Kutjulan Kuntopiiri 2.0

Haluatko päästä piireihin? Kutjulan kuntopiiri tarjoaa napakkaa lihaskuntoharjoittelua ja tehokasta sykkeen nostoa ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Vaikka piirissä pyöritään vaudikkaasti, on kiertoharjoittelussa helppo ottaa huomioon mahdolliset kivut ja vammat, ja muokata liikkeitä tarpeen mukaan  ( 60 min)

Nia-tanssi

Voiko kuntoa kohottaa hymyssä suin? Voiko nautinto mennä askelten osaamisen edelle? Niassa, kyllä. Nivelystävällinen Nia energisoi ja voimauttaa, rasitusvammoja aiheuttamatta ja kehoa uuvuttamatta. Sekä uudet uteliaat, että Nia-fanit, tervetuloa! Tunnin ohjaa Kristiina Auvinen ja häneltä voit kysyä lisää tunnista ja laskutuksesta puh. 050-3640063. Huomioithan, että Nia-tanssi ei kuulu Kutjulan Kymppiin. Tunnin hinta on 8 € ja tyhy-hinta kunnan työntekijöille 5 €.

RYHMÄLIIKUNTATILA

Kutjulan salissa 15 henkilöä liikkuu mukavasti. Peiliseinät saa tarvittaessa piiloon verhojen taakse. Vanha lankkulattia on mukava paljaankin jalan alla. Laadukas äänentoisto ja säädettävä valaistus tekevät liikunnasta elämyksen. Voit osallistua ohjattuun aikataulun mukaiseen ryhmäliikuntaan, vuokrata tilan omaan liiketoimintaasi tai varata aikaa omaan harjoitteluusi.

Kuvat tiloista

Ohjaajan terveiset

Nina Honka

Olen puuhannut ryhmäliikunnan parissa päätyökseni parikymmentä vuotta. Liike ja liikkuminen ovat minulle intohimoja ja ilonaiheita, ja tätä iloa haluan jakaa myös muille. Elämä kolhii ja aikataulut painavat päälle, mutta toimintakyvyn ja elämänlaadun takaamiseksi tarvitaan liikettä. Liikkumisen pitää olla turvallista ja liikkeen puhdasta, mutta tylsään suorittamiseen se ei koskaan saa ajautua. Yhdessä tekeminen ja hyvä meininki nostavat liikunnan tasolle, joka tuottaa terveyshyötyjen lisäksi elämyksiä.

Valmistuin aikanani maisteriksi kemian ja biokemian koulutusohjelmasta ja täydensin opintojani liikuntalääketieteen opinnoilla. Myös fysioterapeutin paperit on taskussa. Tällä hetkellä pakerran urheiluravitsemuksen opintojen parissa. Vapaa-ajan vietän mieluiten metsässä pyörän selässä tai yritän oppia melomaan ja laskemaan telemarkkia. Kilpailen edelleen harvakseltaan, menestys on taattu, kun laji on outo ja siinä on vähän harrastajia.

Treenata voi kovaa ja tavoitteellisesti, mutta liikunta ei koskaan saa olla tylsää ryppyotsaista puurtamista. Lempeä ja armollinen asenne omaa kehoa ja harjoittelua kohtaan ei tarkoita päämäärätöntä lepsuilua, vaan elämistä tilanteen mukaan. Harva meistä on selvinnyt ilman vammoja ja harva pystyy järjestämään arkensa täysin liikunnan ehdoilla. Meillä on ammattitaitoa huomioda krempat ja kivut. Ja aina ei vaan ehdi osallistua ohjattuun liikuntaan. Kun et ehdi, teet jotain muuta. Kun ehdit varaat tuntisi ja tulet. Maksat siitä mitä käytät. Mutta paina mieleesi yksi neuvo. Tilapäinen kiire on ok, mutta jos tila muuttuu pysyväksi, tee jotain. Ihminen on luotu liikkumaan ja kovin pitkään kehosi ja mielesi ei laiminlyötejä kestä.

Tervetuloa treenaamaan Kutjulaan!
Nina Honka