Arctic Warriors, Lapin yrttituotteita saa nyt Kutjulasta!

Kotimaisia Superfoodeja suoraan Lapin luonnosta!

Älä anna väsymyksen, velttouden ja heikon vastustustuskyvyn pilata arkeasi. Arki saa olla hyvää! Hae Arctic Warriorsin  yrttituotteet nyt Kutjulasta, heitä nassuun sellaisenaan tai lisää ruokiin ja juomiin antamaan lisäpotkua. Kroppa kiittää ja turhat flunssa pysyy kauempana.

Tuotteita on saatavilla iltaisin Kutjulan ryhmätreenien aikana tai sovitusti muina aikoina, laita viestiä yrteistapotkua@kutjulavanha.local.

KERKKÄ, 19,80 eur/purkki

Pakastekuivattu KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe huumaa pelkällä tuoksullaan. Runsaasti A- ja C-vitamiinia, hivenaineita, antioksidantteja ja antibakteerisia eteerisiä öljyjä sisältävä kuusenkerkkäjauhe antaa keholle ruostesuojaa ja piristää kuin patikkaretki! Käyttämämme kuusenkerkkä on luomusertifioitu!

MAHTI, 14,90 eur, 10 kpl/pakkaus

Päässä jyskyttää ja kurkussa on kaktus? Ota avuksesi MAHTI väinönputki-yrttishotti, jonka sisältämä väinönputki vahvistaa vastustuskykyäsi. Terveenä jaksat ottaa vastaan arjen tuulet ja tyrskyt, eikä lomakaan mene pedin pohjalla.Pidä MAHTI väinönputki-yrttishotteja mukanasi päivittäin ja elinvoimaa riittää kuin narkauslaisella isännällä.

SINNI, 14,90 eur, 10 kpl/pakkaus

Tuntuuko, että et meinaa millään saada silmiä auki aamulla? Tai että luomet ovat kuin lyijyä iltapäivällä?

SINNI ruusujuuri-yrttishotti ylläpitää henkistä ja fyysistä suorituskykyäsi. Nestemäisen rakenteensa ansiosta se imeytyy nopeasti ja vaikutus on välitön. Sen avulla pysyt kuosissa tilanteessa kuin tilanteessa ja sisua löytyy kuin lappilaiselta pienviljelijältä.

SINNI 50 shotin pakkaus soveltuu erinomaisesti työpaikkojen kahvihuoneisiin ja kokouspöytiin pitämään porukka pirteänä.

PUHTI 15,90 eur, 10 kpl/pakkaus

Kiirettä pukkaa ja nälkäkiukku koputtelee ovella? Nappaa nassuun PUHTI hunaja-yrttishotti, joka on loistava apu kiireiseen päivään. Se tasaa nopeasti verensokerisi ja samalla saat suun makeaksi ilman vatsan väänteitä.

PUHTI on myös tehokas ja luonnollinen vaihtoehto teollista mömmöä sisältäville energiageeleille. Se kulkee helposti mukana töihin, lenkille tai retkelle – ja jaksat painaa kuin poro tunturissa!

MUSTI, 12.90 / purkki

Jäikö mustikat keräämättä? Ei hätää, keräsimme ne puolestasi pohjoisen puhtaista metsistä.

MUSTI-mustikkajauhe on valmistettu kokonaisista mustikoista. Marjat on kuvattu matalassa lämpötilassa, joten niiden kaikki arvokkaat ravinteet ovat tallella. Jauhe ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia ja lisättyä sokeria. Maku on kuin karkkia ja väri kuin taiteilijan paletista.

Teelusikallinen vastaa kourallista marjoja ja on siis aivan nokko nakata aamupuuroon aamupuuroon, smoothieen, jogurttiin tai vaikka jäätelöön.

PUOLU, 12.90 eur / purkki

Jäikö puolukatkin keräämättä? Ei hätää, keräsimme ne puolestasi pohjoisen puhtaista metsistä.

PUOLU-puolukkajauhe on valmistettu kokonaisista puolukoista,joten kaikki arvokkaat ravinteet ovat tallella.Jauhe ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia ja lisättyä sokeria. Maku on kuin karkkia ja väri kuin taiteilijan paletista.

Teelusikallinen vastaa kourallista marjoja ja on siis aivan nokko nakata aamupuuroon aamupuuroon, smoothieen, jogurttiin tai vaikka jäätelöön.

 

 

 

 

 

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen