henk_yla

Henkilökohtainen valmennus

Kutjula on fysiikka-, physiotrainer®- ja ravitsemusvalmennuspalveluita tuottavan Honkavoiman kotisali. Olipa tavoitteenasi liikunnallisen elämäntavan aloittaminen, painonhallinta tai urheilusuorituksen parantaminen, autan ja tuen sinua matkallasi. Pysyvä muutos elintavoissa ja uuden tavan vakiinnuttaminen osaksi normaalia arkea vaatii usein kovaakin sparria, haluan tarjota sinulle tutkittuun tietoon perustuvat perustelut sille, miksi asiat tehdään niin kuin tehdään. Honkavoima on ratkaisu myös silloin, kun liikunnastasi on kadonnut kipinä, harjoittelusi polkee paikallaan tai kipu tai vamma estää sinua harjoittelemasta kuten ennen.

Henkilökohtainen valmennus on paljon muutakin kuin vain toistojen laskemista ja rääkkitreeniä, niitäkin toki tarvitaan. Valmennuksessa on kyse prosessista ei projektista. Haluan valmennuksissani ohjata sinua miettimään myös syitä tavoitteen takana ja voimavaroja tavoitteen saavuttamiseksi. Usein valmennuksessa on kyse enemmänkin harjoittelun järkeistämisestä kuin harjoitusmäärän kasvattamisesta. Samaa periaatetta käytän ravitsemusvalmennuksissa. Vaikka tavoite vaatisi isoja korjausliikkeitä nykyiseen ravitsemukseesi, syömisen tulee kuitenkin pysyä joustavana ja ruokavalion perustua sinun mieltymyksiisi, ei minun. Perusasiat ovat perusasioita, ja ne pitää ensin saada kuntoon. Lisäraviteiden ja hienosäädön aika on myöhemmin, ja aina ne eivät edes ole tarpeen.

Honkavoiman valmennuksissa on lähtökohtaisesti kyse henkilökohtaisista valmennuspalveluista, tästä syystä en ole hinnoitellut parivalmennuksia. Tavoitteellisesti harjoittelevasta kaverista on paljon tukea valmennusprosessissa, joten jos tavoitteet, aikataulut ja kemiat sattuvat yksiin, osa tapaamisista voidaan toteuttaa periaatteella kaksi yhden hinnalla.

Pääosa valmennuksista on hinnoiteltu paketteina, mutta joskus jo yksi tapaaminen (75 €) riittää kääntämään harjoittelun suunnan. Ohjatuissa harjoitustapaamisissa Kutjulan salin käyttö sisältyy tapaamisen/valmennuspaketin hintaan. Omatoimista harjoittelua varten on saatavissa edullinen asiakkuus salin käyttöön. Valmennukset voidaan toteuttaa myös millä tahansa salilla, jossa ulkopuolisen valmentajan käyttö on sallittua, tällöin asiakas vastaa tilavuokrasta.

Kysy lisää Honkavoima

Call Now Button

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.  Lue lisää