IMG_3076

Omatoiminen harjoittelu

Kutjulan Omasali

Kutjulan sali on avoinna omatoimiseen harjoitteluun itsepalveluperiaatteella klo 6-22 ohjattujen tuntien ulkopuolella. Harjoitteluoikeuden lunastaneet pääsevät sisään puhelimella Pindora-nettisivun kautta. Tarvittaessa voimme avata oven myös etänä.

Haluamme taata asiakkaillemme harjoittelurauhan ja välttää ruuhkat, joten salille myydään vain rajallinen määrä asiakkuuksia. Omatoiminen harjoittelu on liitettävissä Kutjulan ryhmätreenien sarjakortteihin ja Honkavoiman valmennuspaketteihin.  “Joudut” varaamaan oman harjoitteluaikasi varausjärjestelmästämme, jotta treeniaikaasi ei kuluisi jonottamiseen.

Harjoittelurauha ja keskittyminen on meille sydämenasia. Saliimme on asennettu laadukas äänentoisto ja musiikkilupamme ovat kunnossa, joten voit toistaa musiikkia puhelimestasi harjoittelusi aikana. Toivomme, että kunnioitat muiden salikävijöiden keskittymisrauhaa ja vältät tarpeetonta mekkalointia. Jarruttava vaihe nostosta on erityisen kehittävä, vain hölmö pudottaa painot.

Salin varusteet on rakennettu takaamaan monipuoliset harjoittelumahdollisuudet. Kalusto koostuu pääosin Eleikon laadukkaista levypainoista ja tangoista. Meillä on myös IPF-hyväksytyt voimanostopainot ja kisatanko. Penkki-ja kyykkytreenit voit tehdä säädettävällä combo-penkillä tai räkeissä. Suorituspaikkoja on yhteensä neljä, joten jokainen saa oman paikkansa. Kovempiin kyykkyihin suosittelemme kyykkyhäkkiä. Penkkitreeni on ehdottomasti parasta kisapenkillä, joten muista hyödyntää tunkkeja, joilla voit muuttaa myös kuormatun tangon korkeutta vaivattomasti.

Monitoimitaljan, boxien, käsipainojen,  kahvakuulien ja kuntopallojen avulla saat tehtyä harjoittelusta monipuolisen ja tehokkaan. Pellonpää-kabinetissa on GHD (glute ham developer) eli takareisien ja selän treenaamiseen suunniteltu erikoispenkki. Eleikon säädettävällä  Glute Developerilla esimerkiksi Hip Thrust liikkeeseen uutta potkua.

Lämmittelyssä voit käyttää  spinning-pyöriä tai soutulaitetta tai voit nostaa nyrkkeilysäkin kattoon.  Lisäksi tarjolla on lukuisia kuminauhoja, ketjuja, palloja, rullia, blokkeja, ketjuja ja bokseja kehonhuoltoon ja treenin varioimiseen.

Omasalin käyttöoikeudet ja hinnat löytyy hinnasto sivulta.

Kun haluat tutustua tiloihin niin tule käymään ryhmätreenien aikana tai laita meiliä info@kutjula.fi niin sovitaan tutustumisaika.

Call Now Button

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.  Lue lisää