Verkkokaupan maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Paytrail-maksupalvelua, jonka kautta maksat isommatkin ostokset vaivatta ja turvallisesti pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä mobiilimaksutavoilla.

Paytrail on suomalainen Finanssivalvonnan myöntämällä maksulaitostoimiluvalla toimiva maksulaitos, joka vastaa yli 20 000 asiakkaan verkkomaksuliikenteestä.

Kaikki alla kuvatut maksuvaihtoehdot eivät ole vielä käytössä.

Verkkopankkimaksut

Paytrailin kautta onnistuu maksaminen kaikkien suomalaisten pankkien e-maksupainikkeen avulla. Halutessasi voit siis valita oman pankkisi verkkokauppamme maksutapavalikoimasta ja maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail, sillä Paytrail Oyj välittää suorittamasi maksun meille.

Maksat kaupassamme helposti ja turvallisesti seuraavien pankkien verkkopankkimaksupainikkeilla:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken
 • S-Pankki

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassamme Paytrailin kautta seuraavilla korttimaksutavoilla:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard

 

Paytrail Oyj toimii verkkokauppamme maksunvälittäjänä ja vastaa siitä, että maksut välitetään meille varmasti suojatussa verkkoyhteydessä. Paytrail Oyj takaa siis maksamisen turvallisuuden heidän maksupalveluansa käytettäessä.

Mobiilimaksaminen

MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay.

MobilePay

MobilePaylla maksat ostokset verkossa vain yhdellä pyyhkäisyllä. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.

Kun maksat MobilePaylla verkkokaupassa, maksu etenee seuraavasti:

 1. , ei Asiakas syöttää MobilePay-sovellukseen liittämänsä matkapuhelinnumeron tehdessään ostoksen verkkokaupassa
 2. Maksu hyväksytään MobilePay-sovelluksessa
 3. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka asiakas on liittänyt MobilePay-sovellukseen


Pivo, ei vielä käytössä

Puhelimella netissä maksaminen on helppoa, kun pankkitunnuksia tai korttinumeroita ei tarvitse enää maksuvaiheessa kaivaa esiin. Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä. Pivon käyttäjänä olet tunnistautunut vahvasti pankkitunnuksilla. Pivon tarjoaa OP Ryhmä, ja sovellusta koskevat samat turvallisuusvaatimukset kuin muitakin pankkipalveluita.

Siirto, ei vielä käytössä

Pankit ja muut maksupalveluntarjoajat tarjoavat asiakkailleen erilaisia Siirto-maksujärjestelmää hyödyntäviä sovelluksia, jotka tekevät maksamisesta helpompaa. Siirto-sovelluksia kuluttajille ovat Nordea Siirto, OP-mobiili ja Pivo. Siirto-maksut toimivat eri pankkien asiakkaiden välillä, verkkokaupassa sekä kaupassa tai kahvilassa. Siirto-mobiilimaksujen taustalla olevan järjestelmän on toteuttanut Otto-pankkiautomaatteja ylläpitävä Automatia.

Apple Pay

Apple Pay on Applen oma maksujärjestelmä. Sen käyttöönotto tapahtuu lisäämällä luotto tai pankkikortti käytettävissä olevaan Applen laitteeseen. Apple Payn käyttöön ei tarvita erillistä appia, vaan sen toiminnallisuus löytyy vakiona iPhonessa, Apple Watchissa, Macissa ja iPadissa. Apple Payta voi käyttää Safari-selaimella tehtyihin ostoksiin. Apple Payn avulla voi myös syöttää esimerkiksi omia maksutietojaan ja hyväksyä maksun pelkällä kosketuksella tai vilkaisulla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle YRITYS (y-tunnus). Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksamisen turvallisuus

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää siltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron arvosta.

Paytrail on ensimmäinen maksupalvelu, jolle on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti. Safe Pay -leiman avulla kuluttaja näkee helposti, että maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Safe Pay keskittyy ensisijaisesti kuluttajan tietojenkäsittelyyn liittyvään turvallisuuteen.

Lisätietoja Paytrailin turvallisuuteen liittyvistä asioista löydät osoitteessa www.paytrail.com/turvallisuus.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen