Avajaistohinaa ja hurjia tarjouksia!

Kohta vuosi ollaan suunniteltu ja pian päästään tositoimiin. Kutjulan Korjaamo on valmis ottamaan vastaan innokkaat, ja miksei vielä vähän vastahakoisemmatkin liikkujat. Oman toimen ohella puuhastellessa asioiden järjestely ottaa aikansa, mutta nyt ovat nettisivut ja Facebook-sivut auki, asiat hoidettu Teoston, Gramexin ja lisenssintarjoajien kanssa ja varausjärjestelmä valmiina täyttymään buukkauksista. Käyhän vilkaisemassa tarjontaa ja luo itsellesi tunnukset. Jos tuntuu hankalalta, jelppaamme mielellämme. Jos vierastat tietokoneita ja sinulla ei ole sähköpostia, se ei ole este liikkumisellesi. Ota yhteyttä vaikka savumerkein, niin etsitään sinulle sopiva ratkaisu.

Normaali Kutjulan arki alkaa tiistaina 1.11.2016, mutta sinne asti ei tarvitse odotella. Veloituksettomat testijumpat alkavat jo syyslomaviikolla torstaina 20.10. ja jatkuvat 30.10 asti. Korjaamon kauden aloittaa rentouttava Les Mills BODYBALANCE® -tunti. Lue lisää tunnista tästä ja varaa paikkasi tästä. Lauantaina 29.10. vietämme Kekriä tai kansainvälisemmin Halloweenia KekriKarkeloiden parissa. Aiheesta on tulossa lisäpostaus myöhemmin, mutta paikkasi voit varata jo nyt.

Lupasin hurjan tarjouksen ja se tulee nyt. Kaikki lokakuun ryhmäliikunnat ovat rekisteröityneille varaajille veloituksettomia. Jos intoudut hankkimaan lokakuun aikana 10xKorjaamokortin, saat sen etuhintaan 50 €. Alekortin voimassaolo alkaa 1.11. Olethan huomannut, että meillä 10x-kortti muuttuu kuukausikortiksi, kun kymmenen liikuntakertaa on täynnä. ”Kuukausikortti” on voimassa kalenterikuukauden ostopäivästä, eli jos hankit korttisi 5.11 ja olet käyttänyt sen jo 20.11. liikut veloituksetta 4.12. asti. Jos taas rauhallisempi tahti miellyttää sinua, alekortti on voimassa tammikuun loppuun saakka. Normaalihintaisilla 10 x-korteilla käyttöaikaa on puolivuotta.

Varausjärjestelmässämme pääset selaamaan tunteja, ja varauksia voit tehdä 1 kk eteenpäin. Olemme pieni ja notkea keskus, joten muutokset tuntitarjonnassa ovat mahdollisia. Peruutuksia varattuihin tunteihin tulee vain force majeure-tilanteissa, eli kun korkeammat voimat puuttuvat peliin sairastumisen tai muun katastrofin muodossa ja niistä tunneille ilmoittautuneet saavat viestin. Korjaamon ovet aukeavat viimeistään 15 min ennen tuntien alkua. Marraskuu mennään tämän blogipostauksen alaosassa näkyvän aikataulun mukaisesti.

[vc_row][vc_column width=”1/3″]Nina Honka[/vc_column]

[vc_column width=”2/3″]

Vaikka olenkin tehnyt tätä työtä vuosikausia, en ole oppinut erehtymättömäksi. Ajatustenlukemisessakin olen aika huono. Voit antaa palautetta aikataulusta, tarjonnasta, palvelusta tai vaikka maailman politiikan arkipäivästä joko nettisivujen kautta tai ihan vanhanaikaisesti kasvokkain. Vaikka alahuuli saattaa hetken väpättääkin, olen hyvä oppimaan virheistä.

Siispä Kutjula on valmis. Oletko sinä? Tervetuloa!

Nina Honka
[/vc_column][/vc_row]

Marraskuun ryhmäliikuntatunnit

[mk_table]

Tiistai Keskiviikko Torstai Sunnuntai
17.30 Kutjulan Reisi-Vatsa-Pakara (45 min) 7.15 BODYBALANCE® (60 min) 17.15 BODYBALANCE® STRENGTH (30 min) 16.15 Kutjulan Kuntopiiri (45 min)
18.20 BODYBALANCE® (60 min) 17.50 Bailamama®4 Venus (60 min) 17:15 Kutjulan Reisi-Vatsa-Pakara (45 min)
18.55 Kutjulan Huolto (45 min) 18:05 BODYBALANCE® (60 min)

[/mk_table]

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen