Faktalaatikko päivä 10

Reitti: Malcesine-Monte Baldo-Clonei di Pesina-Prada-Brenzone-Malcesine

Matka: 57,82 km
Nousumetrit: 934 
Korkein kohta: 1757 m
Pyörä liikkui: 4 tuntia ja 9 minuuttia
Sää: aurinkoinen ja ukkosta ilmassa, hieman meinasi ripitella vettä mutta jäi lupauksen tasolle.
Fiilis: suurin odotuksin noustiin Monte Baldolle vajaaseen kahteen tonniin ja silmissä siinsi hienot vuoristopolut ja reitit mitä päästään ajelemaan. Mitä saimme, asvalttitietä 90% matkasta. Jo alkukilometrien jälkeen mulle selvisi että minkälainen reitti oli kyseessä ja voin kyllä tunnustaa että otti päähän kyllä niin että muutama julkaisukelvoton sanakin tuli sanottua. Tallensin myös videoraportin josta fiilikset välittyy. No muutama kilometriä metsän ja karjatien ajoa hieman helpotti mutta menipä päivä totaalisesti hukkaan. Nina allekirjoittaa nämä fiilikset vaikka hänellä olikin vuorostaan vahva päivä ja ajeli miten huvittaa ylämäet minun vääntelehtiessä satulassa jalkojen sekä pään kanssa painia käyden.
Mokat: suurin ja ainut moka oli lähteä tälle reitille mutta eipä näistä netistä katsotuista reiteistä tiedä koskaan, viimeeksi samoilla spekseillä haettu reitti oli aivan loistava mutta toselle huippu MTB reitti on asvaltilla ajelua hienoissa maisemissa ja toiselle se on hienoja polkuja ja pieniä vuoristoteitä. Seuraavalla kerralla pitää syynätä kartta tarkemmin ja erityisesti varata aikaa alueen tutkimiseen itse.
Tekniikka: Formula jarrut…siirretään kierrätykseen tämän reissun jälkeen.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen