Faktalaatikko päivä 11

Reitti: Malcesine-Garda-Bardolino-Bassolengo-Lugagnano-Caselle-Villafranca aeroporto

Matka: 56,47
Nousumetrit: 430
Korkein kohta: 169 m
Pyörä liikkui: 3 tuntia ja 7 minuuttia
Sää: aamulla hieman usvainen mutta aurinkoinen, myötä tuuli pohjoisesta. Lämpötila 23-42 astetta
Fiilis: ihan hyvä, pyörä kulki rantatietä mukavasti, tunnin ajon jälkeen oltiinkin jo Gardan kaupungissa. Sitten hieman etsittiin reittiä mutta kaikkien mutkien jälkeen päästiin hyvin kentän tuntumaan tuttuun paikkaan lounaalle. Nina oli hieman jännittynyt joka varmaan johtui matkasta kentälle, mahdollisista mutkista lentokentällä (pyörien kanssa voi olla aina jotain kuten oli nytkin), itsellä myös vähän jännitystä ilmassa mutta kokonaisuutena hyvällä sykkeellä päästiin perille. Hieman haikea fiilis kuitenkin reissun loppumisesta mutta ei olisi samalla tahdilla jaksanut enää ottaa päivistä irti joten parempi lähteä kotiin.
Mokat: ei mitään mainittavaa.
Tekniikka: Garmin Oregon, en osaa käyttää sitä niin että etsisin sillä reitin ja että se olisi järkevä ja luotettava reitti. Tämä ehkä kuuluu tuohon moka osastoon paremmin. Mutta pitänee vissiin tutkia konetta että miten se toimii reitin rakentmisessa. Muuten ko laite on kätevä, jos akku loppuu tilalle voi heittää AA paristot ja homma jatkuu. Mulla on tossa Transalp kartta pohjalla joka hanskaa mukavasti alppien alueet. Valmiita reittejä voi ladata GPX fileenä vaikka activeoutdoor.de tai bikemap.net saiteilta. Niissä voi myös hyvin suunnitella omia reittejä.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen