Faktalaatikko päivä 5


Reitti: Vent-martin Bush Hutte-Similaun Hutte (Niderjoch)-Vernago-Senales-Staben(Naturno)-Castelbello-Laces-Coldrano-Silandro-Lasa-Prato Allo Stelvio
Matka: 70,75
Nousumetrit: 1465
Korkein kohta 3036 m
Pyörä liikkui: 7 tuntia 41 minuuttia ja pari sekkaa päälle, ei olis enää paljon pidemmälle liikkunu
Säätila: aurinkoinen, pientä pohjoistuulta Ötztalin puolella mutta Similaun harjanteen jälkeen Italiassa keli alkoi lämmetä. Naturnosta ajettaessa todella navakka ja puuskittainen lännestä puhaltava tuuli ei tehnyt matkasta yhtääm helpompaa kun suuntamme oli suoraan vasteen tuulta.
Fiilis: nousussa Similaulle fiilis oli minulla hyvä, tosin jännittynyt siitä mitä harjanteen jälkeen on edessä. Ninalla vaikutti edelleen vaikealta meno vaikka se ei siltä näyttänyt, ylhäällä tehdyssä video päivityksessä hänen fiilikset noususta kiteytyy. Omatkin fiilarit alko hieman muuttua alas tullessa kun raahattii pyöriä kapeaa vuoren seinää kulkevaa ränniä pitkin alas ja ajamaan ei päässyt. Rankka päivä kaikin puolin ja kun päästiin kuitenkin määränpäähän fiilis oli sekava, että päästiin tänne kuitenkin.
Mokat: Similaulta alas tullessa työnsimme pyöriä turistiryhmän takana ja polku näytti hyvältä joten hyppäsin pyörän selkään ja lähden ajamaan. Eturengas vekkasi yhdessä kivessä ja heitti pyörän linkkuun ja loppu tuloksena kaaduin turistiryhmän vetäjän ja yhden vanhan rouvan jalkoihin. Mitään ei sattunut heille onneksi, renkaasta tuli ilmat pihalle ja vanteeseen ruttu. Pumppu esiin ja pumppaamaan ja pyörittelemään josko tiivistelitku paikkaisi tubeless renkaan ja niin sitä kohta oltiin taas työntämässä. Mutta tarinan opetus oli että kun väsyttää, ärsyttää ja mieleen tulee ”hyvä ajatus” niin mieti vielä kerran hyppätkö ajamaan tai mikä se ajatus sitten onkaan. Tuossa tilanteessa olisi voinut käydä tosi huonosti, esimerkiksi törmätessä muihin ihmisiin tai katkasemalla kätensä keskellä vuoren rinnettä. Eli maltti on valttia.
Tekniikka: ei muuta kun että Bomboloni on surkea rengas kaikilla muilla alustoilla kun asvaltilla

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen