Faktalaatikko päivä 6

Reitti: Prato Allo Stelvio-Gomaggi-Trafol-Passo Stelvio- Bormio
Matka: 47,24
Nousumetrit: 1980
Korkein kohta 2770 m
Pyörä liikkui: 4 tuntia 34 minuuttia
Säätila: aurinkoinen, ei tuulta, lämpötila 13-26 astetta, nousussa ei takkia tarvinnut, laskussa se oli paikallaan mutta Bormiossa sai kyllä heti ottaa kerroksia pois päältä
Fiilis: pelon sekaisin tuntein lähdettiin mäkeen, sovittiin tai ei sovittu että ajetaan omaa vauhtia ja niin tehtiin. Ajatukset vaihteli siitä että ei jaksa ylös asti siihen että kyllä se joka kammen pyörähdyksellä lähempänä on, itse yritin pitää mahtavaa 6 km/h minimiä ettei meno ihan pysähdy. Matka oli pitkä ja tunteet vaihteli mutta itsellä fiilis pysyi jotenkin plussan puolella koko matkan väsyksestä huolimatta ja ehkä osittain siitä syystä kun näki miten vaikeaa Ninalla oli niin yritti omalla tekemisellä tukea toista mäessä. Mulla meni loppuun asti samalla tappavalla siis oikeasti tappavalla tahdilla mutta Ninalla oli vaikeaa, ylös tuli kuitenkin vaikka tuskaa näytti viimeset metrit olevan.. Ylhäällä itsellä oli kyllä hyvä fiilis että tännepä tultiin, Nina oli väsynein mitä olen nähnyt koskaan, fiilarit sen mukaiset.
Mokat: ei mitään merkittävää, no missattiin hieno Military road alastulo Bormioon mutta ei olisi ollut järkevää lähteä väsyneenä sitä ajamaan joten mentiin isompaa tietä.
Tekniikka: multa loppu jarrut Bormion alamäessä ja piti sinnitellä alas metalli metallia vasten takajarrulla mutta muuten tekniikka pelas.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen