Faktalaatikko päivä 8

Reitti: Bormio-Passo Stelvio autolla, Passo Stelvio-Prato Allo Stelvio-Lasa-Silandro-Coldrano-Laces-Castelbell-Naturno-Plaus-Merano

Matka: 74,96 km (pyörällä) lisäksi muutama kilometri suksilla
Nousumetrit: 100 (pyörällä), hiihtohissällä noin 5000 ja autolla 1535 
Korkein kohta: 3450 m sukset jalassa, 2758 m pyörän kanssa
Pyörä liikkui: 3 tuntia 2 minuuttia
Sää: aurinkoinen ja tottakai tuuli idästä kun ajoimme kohti itää
Fiilis: itsellä ihan loistava kun pääsi vähän mäkee laskemaan ja muutenkin, ajokin maistui mukavalta joka näkyi vauhdissa. Ninaa hieman jännitti alppihiihto kun oli edellisestä kerrasta 20 vuotta mutta kun telluja ei vuokraamossa niin ei kun puikat jalkaan ja menoksi hyvillä fiiliksillä. Siirtymät on aina vähän tuskasia mutta ihan hyvillä fiiliksillä Meranoon päästiin.
Mokat: oli ajatus syödä ennen siirtymätaivalta ja päätettiin syödä alhaalla eikä Passo Stelviossa mutta alhaalla oli jo keittiöt kiinni jotain siestaa viettämässä joten ei syöty. Tarinan opetus, näillä reissuilla kannattaa syödä kun ruokaa on tarjolla.
Tekniikka: Jarrut oli kovilla Stelvion laskussa mutta lämpenemistä ja pienoista katoamista lukuun ottamatta toimivat kuitenkin. Vaihteista alkoi kuulua pientä säädön tarvetta mutta ei sen kummempaa. Formulan jarrut ei myöskään tämän reissun perusteella kuulu ykkösketjuun jarruja hankkiessamme. Shimanon XT tai XTR niin ei tarvii ihmetellä jarrujen säätämistä, ilmaamista tai yleensä onko jarrut, Shimanolle annan siis tässä jarrupisteet muutaman pyörän kokemuksella, suosittelen. Vuokraamon sukset oli surkeessa kunnossa mutta toimi joten kuten kun lumen pinta oli pehmyt mutta pohjat ja kantit aivan huoltamatta siitä miinus.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen