Helmikuu on helmi kuu!

Ihan ensin muistutellaan semmoisesta jutusta, että jos sinulla on kampanjahintainen Kutjulan Kymppi, jonka voimassaolo päättyy 31.1.2017 ja et ole sitä ehtinyt juurikaan käyttää, niin elä hötkyä, jatkamme käyttöaikaa helmikuun loppuun asti. Käyttöaikaa voidaan jatkaa pidemmäksikin, jos sinulla on vakuuttava perustelu.

Toinen juttu on se, että myö halutaan lisää väkeä BODYCOMBAT®iin! Siispä perjantaina 3. ja 10.2. klo 18 sinulla on tilaisuus tulla tutustumaan lajin 30 min versioon ihan ilmaiseksi. Puolen tunnin riekkumisen jälkeen lasketaan kierroksia BODYBALANCE®Flex tunnilla. Kumpikaan ei maksa mitään, mutta ilmoittaudu tunneille.

Ja tiesithän, että kaikilla Les Mills tunneilla voi tehdä Smart Startin, eli ensimmäisellä kerralla tehdä vain neljä ensimmäistä kappaletta, ja ottaa sitten viikottain kappaleita lisää mukaan. Useinhan uudella tunnilla ei väsy ruumis vaan pää, kun uutta asiaa ja tekniikkaa tulee jatkuvalla syötöllä.

Kolmas juttu on se, että vaikka työ olisi kuinka kivaa tahansa, niin välillä kaivataan lomaa. Kutjulan väki lomailee 26.2.-4.3. ja tämä aiheuttaa muutoksia aikatauluun. Hiltus-Annika, taiteilijanimeltään Annikki Tähti, suoraan Kuopion Kurkimäestä tulee ja ottaa ohjat.

Tarjonta siis
su 26.2.
klo 13.25 BODYCOMBAT
klo 14.30 BODYBALANCE

ti 28.2.
klo 17.30 Kutjulan Kuntopiiri 60
klo 18.35 Kutjulan Huolto 45′

to 2.3
klo 17.15 Reisi-vatsa-pakara 45.

Su 5.3 ollaan taas normaalissa aikataulussa.

Ja aikataulusta puheenollen. Nykyinen aikataulu on voimassa 24.2.2017, miten haluaisit aikataulua muuttaa? Mitä kaipaisit lisää, mitä haluaisit kenties jättää pois? Onko joku tunti aivan väärässä paikassa? Ole varovainen sinä mitä toivot, se voi toteutua!

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen