Jumppaa äidille ja vauvalle

Meiltä on pyydelty kovasti äidille ja vauvalle sopivaa jumppaa. No sehän sopii, mutta aloittamaan päästään vasta perjantaina 13.10.2017 klo 9.00. Päädyimme laatutuotteeseen, eli Bailama® 4Baby -tuntin.

4Baby -tunnit on suunniteltu äidin ja vauvan yhteisiksi hetkiksi. Tunnit tukevat vauvan motorista kehitystä ja varhaista vuorovaikutussuhdetta. Tuntien suunnittelussa on huomioitu synnytyksestä palautuminen ja tärkeiden lantionpohjalihasten harjoittaminen.

Tunnit järjetetään kurssina 13.10.-1.12. ( 8 kertaa) Kurssin hinta on 40 €. Jos ette pääse jollekin tunnille, voit käydä ”korvaamassa” tunnin jolla Kutjulan tuntitarjontaan kuuluvalla tunnilla. Kurssi järjetetään, jos osallistujia saadaan riittävästi. Kysy lisää ja varaa paikkasi 2.10.mennessä nina@kutjulavanha.local tai 0504617764.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen