Kutjulan kausikortti, ryhmäliikunta + omasali 3kk, perhe

225,00 

Kutjulan Kausikortti, PERHE,  oikeuttaa kahden samassa taloudessa asuvan henkilön osallistumaan Kutjulan normaalin viikko-ohjelman mukaisille ryhmäliikuntatunneille sekä omasalin käytön henkilökohtaisiin treeneihin. Osallistumiset tulee varata normaalisti varausjärjestelmän kautta. Kausikortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä ja on henkilökohtainen. Kortin saat ensimmäiselle käyntikerralla Kutjulan respasta.

Ryhmäliikuntaa järjestetään keväkaudella 2024 27.6 saakka, tarkempi ohjelma löytyy varausjärjestelmästä.

Mikäli ostat ensimmäistä Kutjulan Kausikorttia, saat tarkemmat toiminta-ohjeet salin omatoimisesta käytöstä tilauksen jälkeen antamaasi puhelinnumeroon.

Käytämme verkkokaupassamme Paytrail-maksupalvelua, jonka kautta maksat isommatkin ostokset vaivatta ja turvallisesti pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä mobiilimaksutavoilla. Lue lisää osoitteessa kutjula.fi/maksutavat.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt verkkokaupan sopimusehdot. Sopimusehtoihin voit tutustua osoitteessa kutjula.fi/sopimusehdot.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen