Kutjulan Kuukausikortti, ryhmäliikunta + omasali

60,00 

Kutjulan Kuukausikortti oikeuttaa osallistumaan Kutjulan normaalin viikko-ohjelman mukaiseille ryhmäliikuntatunneille sekä omasalin käytön henkilökohtaisiin treeneihin. Osallistumiset tulee varata normaalisti varausjärjestelmän kautta. Kuukausikortti on voimassa yhden kuukauden ostopäivästä ja on henkilökohtainen. Kortin saat ensimmäiselle käyntikerralla Kutjulan respasta.

Mikäli ostat ensimmäistä Kutjulan liikuntakorttia, saat tarkemmat toiminta-ohjeet salin omatoimisesta käytöstä tilauksen jälkeen antamaasi puhelinnumeroon.

Käytämme verkkokaupassamme Paytrail-maksupalvelua, jonka kautta maksat isommatkin ostokset vaivatta ja turvallisesti pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä mobiilimaksutavoilla. Lue lisää osoitteessa kutjula.fi/maksutavat.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt verkkokaupan sopimusehdot. Sopimusehtoihin voit tutustua osoitteessa kutjula.fi/sopimusehdot.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen