Kevätkauden uutiset

Kevätkaudella pusketaan eteenpäin ihan vanhaan malliin. Jos olet uusi Kutjulassa, sinun on helppo aloittaa Kipinä- ja Horna-tunneilla. Tai no, ei kai aloittaminen ole koskaan helppoa, mutta kun päätös on tehty, tule Kipinään opettelemaan kuntosaliharjoittelun perusasiat. Kipinä on kokokehon lihaskuntoharjoitus, Hornassa hypitään ja venkoillaan enemmän sykkeennosto tarkoituksessa.

Asiakaspalautteen perusteella vaihdoimme Roihu-tuntien rytmiä. Viikossa on edelleen ylä- ja alavartalopainoitteiset Roihut, mutta ne ovat vuoroviikoin maanantaissa ja torstaissa. Parittomalla viikolla maanantaisin harjoitetaan alavartalo  ja torstaisin ylävartalo, parillisilla viikoilla tunnit ovat toisin päin. Huoltotunti Hiillos siirtyy sunnuntaista tiistai-iltaan. Hiillostunnilla keskitytään liikkuvuuden ja kehonhallinnan lisäämiseen erityisesti voimaharjoittelun ja ryhdin vaateiden näkökulmasta. Jos sinulla on vaikeuksia tehdä teknisesti puhdas valakyykky, tarvitset Hiillosta. Häkätunnilla mennään edelleen korkealta ja kovaa, tunti koostuu voimakkaista sykkeennostoista ja isoja lihasryhmiä kuormittavista lihaskuntoliikkeistä. Sunnuntaissa on myös Virranviemien tilausryhmätunti. Vapaat paikat tunnille tulevat jakoon tuntia edeltävänä perjantaina noin klo 16.

Hinnasto

Kutjulassa voit liikkua kertamaksulla (10 €) sekä kymppi-, kuukausi- ja kausikortilla. Kaikkien kevätkaudella 2019 myytävien sarjalippujen voimassaolo päättyy viimeistään 30.6.2019. Voit maksaa liikuntamaksusi käteisellä, kortilla tai laskulla. Voit myös hyödyntää kaikkia työnantajasi tarjoamia liikuntaetuja. Sarjalippuihin on liitettävissä Kutjulan salin omakäyttöoikeus. Kymppikorttilaisille omasali on 30 €/kk ja kuukausi-/kausikorttilaisille 10€/kk. Omasalikortin voi hankkia myös erikseen 40 €/kk.

Kymppikortti (voimassa 6 kk, enintään 30.6.2019 asti) 70 €. Jos käytät 10x-korttisi alle kuukaudessa ovat kuukauden loput käynnit sinulle veloituksettomia.

Kuukausikortti ryhmäliikuntaan 60 €. Kuukausikortti sisältää rajoituksettoman määrän ryhmäliikuntakäyntejä/ kk.

Kuukausikortti ryhmäliikuntaan rajoitettu käyttö 55 €/kk. Kortilla ei voi käydä kahta tuntia samana päivänä, lukuun ottamatta tiistain Horna+Hiillos-tunteja.

Kausikortti voimassa 5kk +2 vkoa 4 kk hinnalla. Viimeinen voimassaolopäivä 30.6.2019. yht 240 €. Kortin voi maksaa myös kuukausittain 48 €/kk 5 kk:n ajan. Kausikorttiin voit liittää kuntosalin käyttöoikeuden 10 €/kk joko koko ajalle tai vain osaksi kuukausia.

Kausikortti rajoitettu voimassa 5kk +2 vkoa 4 kk hinnalla. 1 ryhmäliikuntatunti/päivä paitsi tiistaisin Horna+Hiillos. Viimeinen voimassaolopäivä 30.6.2019. yht 220 €. Kortin voi maksaa myös kuukausittain 44 €/kk 5 kk:n ajan. Kausikorttiin voit liittää kuntosalin käyttöoikeuden 10 €/kk joko koko ajalle tai vain osaksi kuukausia.

Kausikortti kuntosalille 5 kk 4 kk hinnalla yht 160 € tai 32 €/kk 5 kk.

Tammikuun kamppis

Tammikuun ajan saat 10 € alennusta kymppi-/ kuukausi- tai kausikortista, jos esität ja jätät meille minkä tahansa liikuntasarjakortin, jonka voimassaoloaika on umpeutunut ja jossa on edelleen käyttämättömiä käyntejä.

Poikkeukset aikataulussa

Kutjulan väki on talvilomalla 14.-24.3. ja urheilulomalla 29.4.-6.5.2019. Tällä ajalla ei järjestetä tunteja ja peruutukset huomioidaan kuukausi- ja kausikorttien kestoissa. Tunteja ei myöskään luultavasti järjestetä pääsiäisen aikaan 19.-22.4.

Muut käytännöt

Kaikki aktiviteetit ovat varattavissa varausjärjestelmästämme aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 1 h ennen tunnin/salivuoron alkua. Varaus pitää perua vähintään 2 h ennen tunnin/salivuoron alkua.  Perumattomista ryhmäliikuntavarauksista veloitamme 7 € tai 1 napsun kymppikortista.

Jos et mahdu tunnille, jäät jonoon. Jonopaikan vapautumisesta saat sähköpostin ilmoittamaasi ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Äkillisistä muutoksista ilmoitamme Kutjula OnLine-whatsappryhmässä ja facebook-sivuillamme. Varausjärjestelmästämme näet reaaliaikaisen aikataulumme ja sen onko tunneilla tilaa. Paikalle voit tulla myös varaamatta, vapaat paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Jos tunti joudutaan äkillisesti perumaan, ilmoitamme kaikille varanneille tekstiviestillä.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen