Kiitos kevätkaudesta 2024!

Ryhmäliikunnan kevätkausi on paketissa. Mukavaa oli taas! Treeenattiin tosisaan, muttei koskaan vakavasti. Ennätyksiä tehtailtiin ja vääntämisen yhteydessä syntyi monenlaista innovaatiota. Tässäpä yksi esimerkki, sopii vaikkapa kesätreeniksi:

Montonen (nimi muutettu)

Penkkipunnerrus toistomaksimiin. Kun tanko jää rinnalle, siirry pohjeprässiin. Tee niin kauan, että alkaa taas naurattaa. Toista 3-4 kierrosta. Lopun salivuorosta voit tehdä vaikka voimapyörää.

Vaikka ryhmäliikunta on tauolla, omasali on käytössä heinäkuussa aamuviidestä myöhäiseen iltaan. Viikon ainut vakiovuoro on Roihurymän omatoimivuoro tiistaisin klo 18. Jos sinulla ei ole vielä omasalitunnuksia, pyydä ne pikaisesti info@kutjula.fi tai 050-4617764. Vastausviive voi olla normaalia pidempi, joten kysy ennen kuin olet ovella.

Ryhmäliikunnan syyskautta aloitellaan maanantaina 5.8.2024 klo 17 ilmoittautuminen tunneille aukeaa vkolla 30. 

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen