Kutjula Goes Konnus

 In Ryhmäliikunta

Kesällä Kutjula goes Konnus! 1.6. alkaen torstain jumpat Konnustuvalla, muut jumpat omassa salissa. Kutjulan kesäpuuhista lisää omassa postauksessaaan tuonnenpana.  Aikataulut ja varausjärjestelmä löytyvät tutusta linkistään https://kutjula.avoinna24.fi/reservation

Paikan varaaminen on erittäin suotavaa, jotta osaamme varautua sopivalla määrällä välineitä, mutta jos varaaminen aiheuttaa kohtuutonta ahdistusta, niin voit tulla paikalle myös ilman varausta.

Sää ei perinteisesti ole suosinut Kutjulan ulkojumppia, mutta kesällä otetan riski. Konnustuvalla päästäään tarvittaessa myös suojaan säältä, jos keli äityy pahaksi.

Torstaisin tarjolla siis:

Klo 18 Kutjulan Kesäpiiri 45′. Terhakkaa lihaskuntotreeniä ja hilpeää sykkeen nostoa. Välineinä kahvakuulat, vastuskuminauhat ja oman kehon paino. Kuntopiirissä liikkeet ovat sovellettavissa monelle eri kuntotasolle ja muokattavissa mahdollisten kremppojen mukaan. Tavoitteena parantaa kunnon lisäksi myös liikkumistaitoja ja koordnaatiota. Kesäpiiristä saat ideoita myös siihen, miten voit pitää kuntoasi yllä mökkikauden aikana.

18.50 Kutjulan Kesähuolto 45′. Oletko työnsankari, joka istuu päivät pitkät konttorissa tai auton ratissa vai teetkö raskasta työtä hankalissa työasennoissa? Onko venyttely mielestäsi ajanhukkaa? Kesähuollossa palautetaan kehon liikkuvuus ja kimmoisuus sekä häädetään lihasjumit eikä venytellä turhia.

Tunnit pidetään Konnustuvan piha-alueella ja sateen sattuessa tanssilavan katoksessa. Hinta 6 €/ jumppa tai kympillä kaksi. Maksaa voit käteisellä tai kortilla, tai käyttää Kutjulan kk-tai 10-korttia. Omia välineitä et matkaan tarvitse.
Jumppapäivät 1.6., 8.6, 15.6., 29.6 ja 6.7. Lisätietoja info@kutjula.fi tai 0504617764/Nina

Call Now Button

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.  Lue lisää