Kutjulan 2-v synttärit, 2-4.11

Pyhäinpäiväviikonloppua juhlimme Kutjulan 2-v synttäreitä, työn merkeissä tietenkin.

Perjantaina 2.11.

Perjantai on kanta-asiakkaiden oma ilta. Klo 18 aloittamme treenit, jotka eivät ihan ehti unohdu. Tarjolla on valoa ja energiaa niin että Danny show jää kakkoseksi. Jos sinulla on joku Kutjulan asiakaskortti, olet tervetullut juhlimaan. Ilmoittaudu viestillä Ninalle (0504617764) tai käydessäsi. Treenit eivät maksa mitään. Tarjolla saattaa olla myös evästä.

Lauantaina 3.11.

Lauantaina teemana on huolto ja hyvinvointi. Luennot ja kehonhuoltotunnit ovat veloituksettomia. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ennakkoon. Luennot ja kehonhuoltotunnit ovat veloituksettomia ja avoimia kaikille.

Klo 12-13 Luento painonhallinnasta. Kituutatko vai kukoistatko? Mitä tapahtuu pikadieetillä? Mitä haittaa on jojoilusta? Onko mahdollista samaan aikaan hukata rasvaa ja ylläpitää lihasmassaa? Mitä kehonkoostumusmittaus kertoo? Mikä onkaan se säästöliekki?

Klo 13-14 Luento liikunnasta ja kivusta. No pain, no gain? Mitä kipu kertoo? Kuinka kroonistunut kipu vaikuttaa? Kuinka alaselkävaivojen tai olkapää- tai polvikipujen jälkeen palataan liikunnan pariin?

Klo 14-15. Ryhtiä kohentava Kehonhuolto. Huoltotunti kaikille. Tunnilla opetellaan toimivia kehonhuoltostrategioita kotiin viemisiksi.

Klo 15-16. Voimailijan lihashuolto. Käytkö salilla? Olet siis voimailija. Teetkö töitä rautaa vastaan vai meneekö voimasi omien lihaskireyksiesi voittamiseen? Tällä tunnilla keskitymme lihaskuntoilijan liikkuvuuden optimoimiseen.

Sunnuntaina 4.11.

Klo 17.30. Luento Suorituskyvyn optimointi. Treeni, ruoka ja lepo – kuinka homma on balanssissa?

Klo 18.30 Häkä-super. Korkeaintensiteettinen voimaintervalli. Otatko haasteen vastaan?

Arctic Warriors Lapin yrttituotteet myös esillä synttäreillä!

 

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen