Kutjulan Syyskausi 2022

 In Ryhmäliikunta, Valmennus, Yleistä

Kutjulan syyskausi 2022 on ryhmäliikunnan osalta kaksiosainen. Alkusyksy 8.8.-6.10.2022. mennään tutulla ryhmäliikuntakattauksella. Tunnit ovat maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Horna-tunti pidetään ulkona sään salliessa. Voit varata tuntisi kuten ennenkin ja käydä miten aikatauluusi sopii. Suosittelemme lämpimästi, että käyt syyskaudella kokeilemassa tunteja ja mietit minkä tyyppisestä harjoittelusta pidät ja millainen määrä liikuntaa aikatauluihisi sopii. 

Me arvostamme sitoutumista ja se myös takaa kehittymisesi. Sitoutuminen on suurin yksittäinen tekijä, joka erottaa onnistujan henkilöstä, jonka tavoitteet eivät täyty. Sitoutumiseen kannustaminen ja yleisen kustannustason nousu ovat syitä miksi nostamme kertakäynnin (12 €) hintaa. Kuukausikorttien ( 60 €/kk, sisältäen omasalikäytön) ja kausikorttien hinnat ( 88 €, sisältäen ryhmäliikunnan 8.8.-6.10 ja omasalin 8.8.-31.10.) pysyvät ennallaan. Pudotamme ryhmäliikunnan paikkamäärää pysyvästi 8 henkilöön.

Uusia kymppikortteja emme enää syyskaudelle myy, mutta jos saat käydyksi kymmenen kertaa, loput käyntikerrat 6.10 asti ovat sinulle veloituksettomia. Aiemmin hankitut kymppikortit ovat voimassa 6.10.asti. 

Siitä mitä lokakuussa tapahtuu kerromme pian…

Call Now Button

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.  Lue lisää