Kutjulan syyskausi 2023

Kutjulan syyskausi käynnistyy maanantaina 7.8 ryhmäliikunnan osalta. Tutuilla kuvioilla jatketaan. Lihaskuntojumpan aloitukseksikin sopivat Kipinä-tunnit ovat maanantaisin ja torstaisin klo 17. Tiistaisin aloitellaan sykettä nostavalla ja hikeä irrottavalla Horna-tunnilla klo 17. Loppuillasta huolletaan kehoa Könyssä klo 18.05. Kauemmin lihaskuntoilusta nauttineiden Roihu-tunnit ovat maanantaina ja torstaina klo 18.05. Tunnit on nimetty mielikuvituksellisesti Maanantai- ja Torstai-Roihuiksi. Se miten maanantai poikkeaa torstaista, selvinnee paikan päällä. 

Tunneille pitää edelleen ilmoittautua. Voit valita kertamaksun (12 €), kuukausikortin (60 €), täyskausikortin (voimassa ryhmäliikunnan osalta 7.8.-22.12. 220 €), tai 3 kk-kortin (150 €). Kaikki kausikortit sisältävät myös omasalin käyttöoikeuden. Perheenjäsenille kortit edelleen puoleen hintaan. Kaikki työnantajanmyöntämät liikuntaedut käyvät edelleen. Ryhmäliikunta pitää kisataukoa 6.-15.10.

Paluun tekee myös kymppikortti (90 €). Se on sitten oikeasti voimassa vain 4 kk. Jos et ehdi sitä tuona aikana käyttää, anna vaikka naapurille. Tosin Myllytielle ei kannata tarjota. Kaikki sieltä käyvät jo meillä.

Omasalin osalta sellaista muutosta, että vuorolle otetaan vain kolme (3). Privaattisalivuorot poistuvat. Varatessasi näet kuinka monta paikkaa on vielä vapaana.  Pyydämme huomioimaan, että esim kyykkypaikkoja on viisi ja kisapenkissä tunkit, joten erikoisetkin nostajat saavat tankokorkeudet säädettyä jouhevasti. Jos omassa treeniporukassasi on enemmän kuin kolme henkilöä, ketään ei tarvitse jättää ulos, kunhan varatte tai pyydätte minua varaamaan vuoron täyteen. 

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen