Kutjulassa siirrytään sisälle ja normaaliin ohjelmaan!

30.8. alkaen ohjatut tunnit pysyvästi sisällä ja samalla tuntitarjonta laajenee niin että maantaina ja tiistaina on perinteisesti kaksi tuntia peräkkäin, torstaina ohjelmasta löytyy yksi tunti. Tarkemmat tuntikuvaukset ja aikataulut löydät ajanvarauksen kautta, jossa tunteja pääsee katsomaan myös ilman rekisteröitymistä, varamaan pääset sitten rekisteröitymällä ja lunastamalla jonkun Kutjulan liikuntakorteista.

Omatoimisen saliharjoittelun puolella toiminta on jo syksylle perinteisen vilkasta, tilaan on vielä muutamille uusille treenaajille.

Omasalin privaattikäytöstä peritään 10 euron lisämaksu / kk.

Kortit ostettavissa verkkokaupasta tai Kutjulasta, maksuvälineet käteinen, kortit, ePassi, Edenred, Smartum, Eazybreak, Tyky seteli. Mikäli tilaat kortin verkkokaupasta ja haluat maksaa edellä mainituilla liikunta-etu välineillä, voit suorittaa maksun palvelun tarjoan palvelussa tai Kutjulassa käydessäsi.

[vc_row][vc_column][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”https://kutjula.avoinna24.fi/reservation” align=”right” target=”_blank”]Ajanvaraus[/mk_button]

[/vc_column][/vc_row]

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen