Päivitystä

Aurinko nousi tänäänkin. Varmaa on ollut ainoastaan epävarma. Tänään omasta ja läheisten terveydestä ja toimeentulosta huolehtiminen sekä uuden arkirutiinin rakentaminen ovat olleet monen ajatuksissa etusijalla. Liikunta-asiat eivät ehkä ole olleet päällimmäisenä mielessä, mutta tiedämme, että asiakkaillemme liikunta on arjessa jaksamista ja voimavaroja luova asia. Liikunta-alan yrittäjällä on ollut valittavissa ainoastaan huonoja ja erittäin huonoja vaihtoehtoja. Haluamme edelleenkin pitää asiakkaamme liikkeessä, mutta myös noudattaa viranomaismääräyksiä. Teimme Kutjulan toimintaan seuraavat muutokset valmiuslain perusteella.

1. Ryhmäliikuntatunnit on peruttu 13.4. saakka. Tilamme on niin pieni, että emme ala kikkailla ryhmäkoon rajoituksilla tms. Pienelläkin ryhmällä olisimme silti hyvin lähellä toisiamme. Voimassaolevia ryhmäliikunnan aikaperusteisia kortteja jatkamme keskeytysaikaa vastaavasti. 
Kymppikorttien päiväyksiä emme ole ennenkään kytänneet. 

2. Kutjulan omasali on käytössä toistaiseksi. Muutamme varauskäytäntöjä siten, että varauksen voi tehdä vain yksi henkilö kerrallaan. Harjoituskerrallesi voit ottaa mukaan myös muita yhteisöösi kuuluvia ihmisiä oman harkintasi mukaan. Toki heilläkin tulee olla liikuntaoikeus Kutjulaan tai vaihtoehtoisesti maksettuna kertamaksu (10€). Jos sinulla ei ole vielä liikuntakorttia Kutjulaan, ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla. Jos et oman sairautesi tai työsi vuoksi uskalla käyttää salikorttiasi, ota yhteyttä, niin tauotamme sen. Ryhmäliikunnan kausikorttilaisten ei tarvitse tehdä mitään, kortin voimassaolo jatkuu ryhmäliikunnan keskeytysajan mukaisesti vaikka salilla kävisitkin. Vetoamme omatoimiliikkumisessakin maalaisjärkeen. Varaa aikasi, noudata aikavaraustasi, älä hamstraa tarpeettomia aikoja, desinfioi välineesi ja älä tule sairaana.

3. Honkavoiman-palvelut ovat käytössä normaalisti 25.3. alkaen. Nyt on lie hyvä aika jumppailla krempat ja kolotukset kuntoon. Vai ehtisitkö viimeinkin syventyä ravitsemukseen?

4. Kun arki löytää uomansa, pihat kuivuvat ja puuskainen tuuli tyyntyy, pyrimme järjestämään ulkoliikuntaa ja muuta aktivaatiota. Pysy siis kanavalla. Yrittäjätkin kaipaavat nyt tukea, tykkää siis reilusti sivusta!

Näitä käytäntöjä päivitämme tarpeen mukaan. Toivottavasti nähdään pian. Lämpimin terveisin Nina ja Pekka

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen