Perumme ryhmäliikuntatunnit viikolta 12

Terve! Ja jotta terveenä pystyttäisiin, teemme Kutjulan toimintaan muutoksia ensi viikolle: vkolla 12 EI OLE ohjattuja tunteja. Palasimme keskiviikkona Ranskasta, joka ei vielä tuolloin ollut korkean riskin aluetta, mutta nyt epidemia-alueeksi luetaan kaikki ulkomaat. Jatkamme karanteenia pidempään, jos oireita ilmenee tai THL niin ohjeistaa. Perumme tunteja myös, jos ohjeistus pienryhmätreenien osalta muuttuu. Jatkamme ryhmäliikuntakorttien voimassaoloa keskeytysaikaa vastaavasti.

Omatoimisali on nyt käytössä laajennetusti. Toivomme, että et tulisi lievästikään sairaana tekemään edes kevyttä harjoitusta. Salissa on entiseen tapaan käytössä desinfioitiaineet välineiden puhdistamista varten. Toivomme, että desinfioit käyttämäsi välineet käyttösi jälkeen. Lisäksi käymme itse päivittäin läpi välineet ja tartuntapinnat. Omatoimivuorolle pääsee kuten ennenkin enintään viisi asiakasta, mutta voimme sulkea vuoron sinulle, jos niin haluat.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen