Takana ensimmäinen viikko!

En tiedä millaista vastaanottoa Kutjulalle odotimme, mutta emme ainakaan tätä. Olemme kiitollisia kaikille, jotka ovat tulleet paikalle ja kaikille,  jotka ovat meitä sosiaalisen median syövereissä kannustaneet! Olette jakaneet lämpöä ja hyväksyntää, se saa meidät yrittämään vielä kovemmin. On ollut ihana huomata salin täyttyvän ja ihmisten löytävän meille, vaikka ketään liikkujista en ole tainnut päästä aikaisemmin ohjaamaan. Olette tarttuneet rohkeasti uusiin haasteisiin, kokeilleet uutta paikkaaa ja uutta ohjaajaa. Yhdessä ollaan koettu suomalainen terveysliikuntatuote Bailamama, nautittu kansainvälisestä tuulahduksesta BODYBALANCEssa ja hikoiltu ihan omien hengentuotteiden Reisi-Peppu-Vatsan ja Kuntopiirin parissa. Tästä meidän on hyvä jatkaa. Jos et vielä ole ehtinyt paikalle, sinulla on vielä tämä viikko aikaa käydä tutustumassa tarjontaamme ihan iliman eestä. Maksuttomia tempauksia on tulossa myöhemminkin, kuten 12.11.  Jamosportin Jarmon luotsaama FirstBeat Hyvinvointipäivä.

Asiakkaamme ovat esittäneet fiksuja kysymyksiä, tässäpä niitä kootusti vastauksineen

Saako tunnille tulla ilman varausta?

  • Elämä heittelee ja aina ei huomisesta tiedä. Varausjärjestelmämme sulkeutuu 6 h ennen tunnin alkamisaikaa sekä varausten että peruutusten osalta. Jos huomaat, että aikatauluusi ilmaantuu jumpan mentävä kolo, niin tervetuloa kokeilemaan sovitko mukaan.  Netissä tunnin tilaksi muuttu TÄYNNÄ, jos paikkoja ei enää ole. Poistan tunnin aikataulusta, jos 6 h ennen alkua kukaan ei ole tulossa. Toivottavasti näin ei tarvitse koskaan tehdä 🙂 Jos joudut perumaan tunnin varauksen sulkeuduttua, laita viesti tai soita. Marraskuun alusta joudumme laskuttamaan perumattomat tunnit.

Mistä saa Kutjulan kympin?

  • Tämä onkin ollut haaste! Kymppikortteja saa nyt meiltä vaikkapa tuntien yhteydessä. Maksupääte on viimeinkin toiminnassa, joten sekä käteis- että pankkikorttimaksut onnistuvat. Smartumit kelpaavat myös ja e-passi toimii.  Jos et pääse paikalle enää tässä kuussa ja haluat silti etuhintaisen 50 € (norm 60 €) Kympin, niin laita sähköposti info ’at’ kutjula.fi tai laita viesti kotisivujemme kautta. Varaamme sinulle kortin ja laitamme laskun  sähköpostiisi ilman laskutuslisiä.
  • Jos työnanatajasi tarjoaa sinulle Smartumeita, muista tarkistaa seteleiden voimassaolo. Jos sinulla on tämän vuoden lopussa vanhenevia seteleitä, voit käyttää ne myös vuoden 2017 liikuntaan, kunhan tuot ne meille ennen vuodenvaihdetta.
  • Lokakuussa liikkuminen ei maksa mitään, mutta marraskuussa meillä on myös sitoutumiskammoisten vaihtoehto 7 € kertamaksu, joka voit maksaa tullessasi tai jonka voimme laskuttaa jälkikäteen. Jos jäät koukkuun, älä huoli, jos liikuntakertoja kertyy kk-jaksolla yli 1o, hinta putoaa 6,5 €/kerta.

Saako aikataulua paperilla?

  • Ajattelimme pitäytyä sähköisessä viestinnässä, mutta niinhän se on, että monen kodin arki rytmittyy jääkaapin oveen kiinnitettyjen aikataulujen mukaan. Eli liitymme siis joukkoon. Marraskuun aikataulu tulee paperisena jakoon torstaina.

Milloin ovet aukeaa, milloin vastataan puhelimeen?

  • Ovet ovat auki viimeistään 15 min ennen tunnin alkua. Lukollinen lokerikko meiltä vielä puuttuu, joten arvokkaat esineet kannattaa jättää kotiin, lompakot ja kännykät voit ottaa saliin.
  • Olen myös päivätyössä. Työnantajan ajalla en tietenkään vastaa viesteihin tai puhelimeen, mutta kun jätät viestin palaan asiaan heti vapauduttuani.

Kiitokset kuluneesta viikosta ja voimia uuteen! Nähdään Korjaamolla!

-Nina

P.S muista Huolto ti 25.10 klo 18.30

 

 

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen