Tilanne 31.12.2021

Sellainen ikävä asia pitää viestittää, että Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueelle on 30.12.2021 annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys ryhmäliikuntaan käytettävien tilojen sulkemisesta 31.12.2021-13.1.2022.

Suomeksi siis Kutjulan ryhmäliikuntakausi alkaa vasta maanantaina 17.1.2022. pahoittelemme! Samalla muistutamme, että voimassa olevaan ryhmäliikunnan kausi- ja kuukausikorttiin sisältyy omasalin käyttöoikeus. Jos ovikoodisi tai varaustunnuksesi on hukassa, otathan yhteyttä.

Kuntosali- ja valmennustoiminta jatkuu edelleen huomioiden tilojen terveysturvalliseen käytön: Kun saavut vain terveenä, noudatat tarkasti varattua harjoitusaikaasi, huolehdit käsi- ja yskimishygieniasta, desinfioit kosketuspinnat käytön jälkeen ja pidät turvavälin muihin asiakkaisiin saadaan ehkä treenata jatkossakin. Ikävä se olisi vaihtaa kuntosalitreeni päiväkänneihin?

Tiloissamme on Genano-ilmanpuhdistusjärjestemä, joka VTT:n tutkimuksien mukaan poistaa myös koronaviruksen hengitysilmasta. Käsienpesupaikkoja on kolme ja käsidesiautomaatti on sisäänkäynnin yhteydessä. Laitteiden desinfiointiin käytettävät aineet löydät salista. Jokaiselle paikkansa varanneelle löytyy oma treeniräkki ja tankoja ainakin kaksi/sierain pari.

Eipä paljon naurata, mutta eiköhän taas tästäkin selvitä. Iloa ja voimaa tulevaan vuoteen kaikesta huolimatta!

T:Nina ja Pekka

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen