Tilanne 31.12.2021

 In Ryhmäliikunta

Sellainen ikävä asia pitää viestittää, että Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueelle on 30.12.2021 annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys ryhmäliikuntaan käytettävien tilojen sulkemisesta 31.12.2021-13.1.2022.

Suomeksi siis Kutjulan ryhmäliikuntakausi alkaa vasta maanantaina 17.1.2022. pahoittelemme! Samalla muistutamme, että voimassa olevaan ryhmäliikunnan kausi- ja kuukausikorttiin sisältyy omasalin käyttöoikeus. Jos ovikoodisi tai varaustunnuksesi on hukassa, otathan yhteyttä.

Kuntosali- ja valmennustoiminta jatkuu edelleen huomioiden tilojen terveysturvalliseen käytön: Kun saavut vain terveenä, noudatat tarkasti varattua harjoitusaikaasi, huolehdit käsi- ja yskimishygieniasta, desinfioit kosketuspinnat käytön jälkeen ja pidät turvavälin muihin asiakkaisiin saadaan ehkä treenata jatkossakin. Ikävä se olisi vaihtaa kuntosalitreeni päiväkänneihin?

Tiloissamme on Genano-ilmanpuhdistusjärjestemä, joka VTT:n tutkimuksien mukaan poistaa myös koronaviruksen hengitysilmasta. Käsienpesupaikkoja on kolme ja käsidesiautomaatti on sisäänkäynnin yhteydessä. Laitteiden desinfiointiin käytettävät aineet löydät salista. Jokaiselle paikkansa varanneelle löytyy oma treeniräkki ja tankoja ainakin kaksi/sierain pari.

Eipä paljon naurata, mutta eiköhän taas tästäkin selvitä. Iloa ja voimaa tulevaan vuoteen kaikesta huolimatta!

T:Nina ja Pekka

Call Now Button

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.  Lue lisää