Ultrapuhdasta ilmaa!

Kutjulan asiakkaat voivat jatkossa treenata turvallisin ultrapuhtaassa ja turvallisessa ilmassa jota uusi Genano ilmanpuhdistusjärjestelmä tuottaa.

Tänään asennettu Genano poistaa ilmasta kaikenkokoiset hiukkaset aina nanohiukkasia myöden. Lisäksi se tappaa bakteerit ja virukset. Ultrapienet hiukkaset, joiden halkaisija on alle 0,1 µm, ovat kaikkein vaarallisimpia, sillä ne kulkeutuvat suoraan verenkiertoon ja sieltä elimiin. Genano-tekniikka poistaa myös tehokkaasti kaasut ja hajut aktiivihiilikeräimellä.

Ulos tulevassa ultrapuhtaassa ilmassa ei ole minkään kokoisia hiukkasia, mikrobeja, haitallisia kaasuja tai kemikaaleja.

Suomalainen Genano teknologiaan perustuvat ilmanpuhdistusjärjestelmät tehoaa myös Covid-19 virukseen. Teknologia tutkimuskeskus VTT:n tekemässä testissä Genano eliminoi ilmasta viruksen 99,99 prosenttisesti. Lue VTT:n tutkimuksesta ja Genano teknologiasta lisää .

Genanon ilmanpuhdistusteknologiaa on käytössä sairaaloissa, laboratorioissa ja erilaisissa kiinteistöissä yli 50 maassa ja nyt myös Kutjulassa.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen