Uudenvuoden kujeita ja loppiaisrähinää

Joulun pyhät alkavat olla loppiaista vaille paketissa. Harmi, olisihan sitä malttanut lepäillä pidempäänkin. Joulunaika Kutjulassa kilpistyy loppiaisen Rähinäpäivään, jolloin pääsee riekkumaan keväänuutuslajin LesMills BODYCOMBAT® in parissa ja Kuntopiireilemään ulos.  Tosin kelitiedot  näyttävät sen verran kamalilta, että Pihapiiristä taitaa tulla Sisäpiiri. Kutjulalla tuntuu olevan huono karma ulkotapahtumien suhteen. Taidetaan luvata jo nyt, että ensi kesänä ei vedetä yhtään tuntia ulkona, niin saatetaan saada pitkä, kuuma kesä… Rähinäpäivässä 6.1.ohjelmassa siis

klo 14 PihaPiiri eli Kutjulan perinteinen kuntopiiri pihalla. Luultavasti kuitenkin sisällä (60 min)
klo 15.10 BODYCOMBAT® Vintage. Helmiä BODYCOMBAT® ohjelmista 24-70. (30 min)
klo 15.45 BODYCOMBAT® #70. (60 min)

Rähinäpäivän tunneille voit osallitua yhdellä kertaveloituksella tai yhdellä kymppikorttikerralla. Ilmoittautumaan pääset https://kutjula.avoinna24.fi/reservation

Kevään aikataulu käynnistyy ma 9.1. Keväälle on luvassa kolme uutuustuotetta, yksi uusi jumppapäivä ja  jouluaikataulussa kokeiltu mahdollisuus yhdistellä puolituntisia jumppia yhdeksi tunnin kokonaisuudeksi yhdellä kertaveloituksella jatkuu edelleen. Kutjulaan pääsee kevällä jumppaamaan maanantaisin, tiistasin, torstaisin ja sunnuntaisin. Keskiviikkona yritetään sitkeästi vielä aamu-BALANCEa ja iltaisin Kristiina tanssittaa Niaa. Perjantaisin ja lauantaisin järjestetään tapahtumia ja muita kissanristiäisiä.

Kevään uutustunnit ovat LesMills BODYCOMBAT®, Bailamama®n pikkusisko Heat 4Venus ja perinteistäkin perinteisempi Kutjulan Venytys. BODYCOMBAT® on leppävirtalaisille tuttu kamppailulajeihin pohjautuva tunti. Tunti on täystyrmäys niskahartiavaivoille sekä kehittää liikkuvuutta, koordinaatiota, tasapainoa ja nostaa aerobisen kuntosi uudelle tasolla. Viikkoaikataulusta BODYCOMBAT®in tapaa 15.1.2016 alkaen suunnuntaisin.

Heat 4Venus on Bailamama®n supertreeni naisille, jotka haluavat olla tehokkaita.Tunnilla käydään läpi kaikki naisille tärkeät lihasryhmät, lantionpohjalihaksia unohtamatta. Sykkeen nostoa, lihaskuntoa ja venyttelyä -kaikki 30 minuutissa! Tunnilla nostetaan hiki pintaan ilman vaikeita askelsarjoja ja askellus onnistuu myös ilman hyppyjä. Lihaskuntoliikkeitä voi pehmentää tarvittaessa  esimerkiksi kipujen tai vammojen vuoksi. Tunti on ohjelmassa maanataisin ja sen voi yhdistää toiseen uutuustuotteeseen Kutjulan Venytykseen, joka on rauhallista, kaikille sopivaa perusvenyttelyä. Puoli tuntia jaksaa hätähousukin keskittyä.

Osa puhkuu tammikuussa intoa päästä lunastamaan lupauksiaan ja ottaa varmasti innokkaasti vastaan Rähinäpäivät ja hikijumpat. Osa meistä on taas hädin tuskin selvinnyt pimeästä marraskuusta ja kokee, että kevään valoon on vielä toivottoman pitkä matka. Jos sinusta tuntuu, että arki on turhan uuvuttavaa ilman yletöntä jumpassa heilumistakin, niin pitäydy rauhassa BODYBALANCEssa, rullaile lempeästi Huollossa tai tule vanhaan kunnon Venyttelyyn. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa liikkua, etsi rauhassa suosikkisi ja lupaa itsellesi edes kerran viikossa huoltohetki.

Onnellista Uutta Vuotta toivottaa Kutjulan väki!

 

Alkuvuoden ryhmäliikuntatunnit 9.1 alkaen

[mk_table]

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Sunnuntai
17.30 Kutjulan Kuntopiiri 2.0 (60 min) 18.00 Bailamama® 4Venus (60 min) 07.00 BODYBALANCE® (60 min) 17.45 Kutjulan Airopiksi (30 min) 16.00 BODYCOMBAT® (60 min)
18.35 Heat 4Venus (30 min) 19.05 BODYBALANCE® (60 min) 18.00 Nia-tanssi (60 min) 18.15 Kutjulan Nopia Reisi-Vatsa-Pakara (30 min) 17.05 Kutjulan Reisi-Vatsa-Pakara (45 min)
19.05 Kutjulan Venytys (30 min) 18.50 Kutjulan Huolto (45 min) 17.55 BODYBALANCE® (60 min)

[/mk_table]

 

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen