Uusi aikataulu starttaa 8.1.2018

Kutjulan vuoden 2018 ensimmäinen aikataulu on julkaistu ja varattavissa varausjärjestelmän kautta. Aikataulu astuu voimaan 8.1.2018. Isoin muutos aikataulussa on, että tarjontaan lisättiin suuren suosion vuoksi yksi Palo ja lyhyt BODYCOMBAT® vaihdettiin pitkään.

Syksyllä aloitettu Bailamama® 2Baby jatkuu perjantaisin klo 9. Tunnit alkavat 19.1. Tunti on nyt osa Kutjulan normaalia viikkotarjontaa, joten tunnille voi ilmoittautua varausjärjestelmän kautta, ja sen maksamiseen voi käyttää myös kuukausikorttia tai kymppikorttia.

Keskiviikko-illassa on optio klo 19.15  ExtraPalolle/Miesryhmälle. Tunnista ilmoitetaan erikseen ilmoitustaululla, varausjärjestelmässä, Kutjulan WhatsApp ryhmässä ja Facebookissa. Tunti järjestetään, jos ennakkoilmoittautuneita osallistujia on tarpeeksi.  Kutjulan WhatsApp-ryhmään voit ilmoittautua lähettämällä meille viestin webbisivuilta tai ilmoittamalla asiasta respassa.

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen