Uusi vuosi ja kausi starttaa!

Kutjulan väki toivottaa hyvää alkavaa vuotta kaikille, nykyisille ja tuleville Kutjulan asiakkaille.

Kevään 2021 tunnit on kalenterissa ja varattavissa. Uusi ryhmäliikuntakausi starttaa 4.1. ja omasalivuorot rullaavat pyhät arjet.

Pyrimme turvaamaan Kutjulan asiakkaille turvallisen treeniajan tässä epidemiatilanteen keskellä, joten omasalivuorojen yhtäaikainen osallistujamäärä on tällä hetkellä kolme ja vuoron voi halutessaan varata privatiksi. Painojen ja laitteiden otepinnoilla on desinfioiva kestopinnoitte estämässä mahdollisten pöpöjen leviämistä. Salin ilman puhtaudesta vastaa patentoitu ja testattu Genano ilmanpuhdistin joka poistaa ilmasta pienimmät pöpöt ja viirukset. Lue artikkeli http://kutjulavanha.local/ultrapuhdasta-ilmaa/

Jos Kutjulan toiminta, tunnit, varaukset, hinnat tai maksuvälineet ei ole tuttuja. Alle olevista linkeistä pääset suoraan oikeille sivuille.

Treenit: http://kutjulavanha.local/treenit/

Kortit ja hinnoittelu: http://kutjulavanha.local/hinnoittelu/

Vuoroja pääset varaamaan normaalisti kahdeksi viikoksi eteenpäin: https://avoinna24.fi/kutjula/reservation…

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen