Uusi vuosi, uudet hinnat!

Liikuntapaikan valinnassa hinnan ei pitäisi olla ykköskriteeri, mutta onhan se raha tärkeä juttu. Kutjula vastaa hintakilpailuun ja päivittää hinnaston. Mikä on sinulle järkevin tapa liikkua?

Kutjulan Kuukausi

Liikutko yli 2x viikossa? Osta Kutjulan Kuukausi 45 €/kk. Jos hyödynnät koko viikkotarjonnan yksittäisen jumpan hinnaksi tulee komeat 87 senttiä! Aika edullista? Kutjulan Kuukausi on niin halpa, että siitä emme myönnä ajan pidennyksiä millään perusteilla. Kutjulan takuu: kun ostat kuukausikorttia, sinulla on aina nähtävillä aikataulu seuraavaksi 30 päiväksi.

Jos korttisi voimassaoloaikana tulee meistä johtuva yli 3 vrk peruutus, esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi, pidennämme korttisi voimassaoloaikaa vastaavasti. Meille ryhmäliikunta on ykkösprioriteetti, tunteja perutaan vain katastrofin sattuessa.

Kutjulan Kymppi

Liikutko säännöllisesti, mutta haluat puuhata välillä muutakin? Osta Kutjulan Kymppi 60 € voimassa 6 kk. Jos jumppakärpänen puraisee ennakoimattomasti ja intoudutkin käyttämään kymppikorttisi alle kuukaudessa, on loppukuu sinulle veloitukseton.

Kutjulan Kerta

Oletko villi ja vapaa ja teet mitä kulloinkin tuntuu parhaalta? Käy meillä kertamaksulla 7 €/kerta. Voimme laskuttaa kertakäynnit myös jälkikäteen, jos käyntejä kertyy yli 10 kuukaudessa, pudotamme kertakäynnin hintaa 6,5 euroon.

Kutjulan Kannatus

Meitä ei tueta veikkaus-, vero- eikä EU-varoin. Oletko sitä mieltä, että teemme oikeita juttuja oikealla asenteella, mutta joko asut niin kaukana, että et pääse tunneille tai puuhaat mieluummin muita juttuja kuin ryhmäliikuntaa? Hanki Kutjulan Kannatus 50 €/vuosi. Saat tyylikkään Kutjula –paidan kotiin toimitettuna ja jumppaoikeuden 1x/vuosi.

Millä voit maksaa

Kutjulassa voit maksaa euroilla, yleisimmillä maksukorteilla, Smartun liikuntatuotteilla, ePassilla, Tyky-seteleillä, Eazybreakillä. Käynnit ja kortit on mahdollista maksaa myös laskulla josta emme peri erillistä laskutuslisää.

Nia-tanssi

Nia-tanssi ei kuulu Kutjulan Kuukausi- ja Kutjulan Kymppi-kortteihin. Nia-tanssin ohjauksesta ja laskutuksesta vastaa Kristiina Auvinen (050-3640063). Kristiina tarjoaa ensimmäisen Nia-tanssi kokeilun hintaan 5 €.

Mitä laitetaan?

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen