Varovainen lähestyminen kohti perusleiriä alkaa

Terveisiä Viitostieltä. Läskit ja lapset on pakattu autoon. Volkkarin kuljetuskapasiteetin rajallisuudesta johtuen osa matkalaisista joutuu tyytymään Onnibussin kyytiin. Matkan elämyksellinen osuus alkaa alkukaudesta vähäisiksi jääneiden Hyvä äiti-pisteiden keruulla HEL-STO-HEL-risteilyllä. Retkueemme täydentyy siis kuudella ihanaisella lapsella tai varhaisteinillä tai miksi nyt kukakin noita herranlahjoja haluaa kutsua.

Tunnelmat lomaiset eivät tällä hetkellä muistuta taivasta, mutta kyllä se autuus vielä on edessä. Ihan varmasti. Kesäinen flunssa yrittää verottaa molemmilta fyysistä suorituskykyä, mutta  ehkä henki on vahva vaikka liha valitettavia heikkouden merkkejä osoittaakin. 

Läski matkustaa kevyesti?

Mutta kamaahan on auto puolillaan?

Keski-Euroopassa on kuulemma helle?

Moni on kysellyt jäsen P:n surffilookin salaisuutta. Paljastettakoon se nyt. Älä silti lopeta blogin seuraamista, lisää paljastuksia on luvassa! 
– Nina 

Asiakasrekisteröinti

Täytä rekisteröintilomake vain jos olet uusi asiakas Kutjulassa.

Yhteystiedot
Tuotteen valinta (valitse yksi tai useampi)
Salilla ei ole kiva jonottaa. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan sinulle treenimahdollisuuden sinulle sopivimpana aikana, siksi kyselemme tavallisinta treeniaikaasi. Varmistettuamme, että meillä on tilaa, saat maksulinkin.
Maksaminen